Riikan asiakaspalautteet

Voin lämpimästi ja sydämellisesti suositella Riikkaa, jos tarvitset apua vanhemmuuden haasteisiin, pattitilanteisiin murrosikäisen kanssa tai oman elämän tilanteen reflektointiin. Riikalla on taito nähdä sydämellään ja hyvää, joka on tärkeää, kun omat voimat ja taidot eivät riitä siihen. Onni koira on ollut ihana lisä lämpimän ja hyväksyvän ilmapiirin luomisessa. Riikalla on erityinen taito kohdata murrosikäisiä, itsensä kanssa painivia ja toisaalta myös heidän äitejään, rakastavasti ja kunnioittavasti. Olemme perheenä oppineet armollisuutta ja kiitollisuutta itseämme ja toisiamme kohtaan. Kiitos Riikka "

-Äiti 44v.-

Kiitos Riikka valmennuksesta, jonka voitin! Valmennus oli kuin lottovoitto perheelleni! Heti ensipuhelun aikana tuli lämmin ja ymmärtäväinen tunne sinusta. Mitä enemmän juteltiin, sitä enemmän tunsin, että ymmärrät minua vaikka olimme ventovieraita toisillemme. Saimme apua esim. eskarilaisen omatoimiseen nukahtamiseen, mikä muutti pitkät iltamme nukutuksen parissa helpoksi pienellä muutoksella. Sain purettua äitiyttäni, sain tukea, kannustusta, ymmärrystä ja vinkkejä. Sain juuri sellaista tukea kuin tässä elämäntilanteessani tarvitsinkin. Suurena plussana oli sinun taitosi ohjata myös henkisyyden kautta, jota itse juuri arvostan!

-Eini Eklöf-

Riikan valmennus oli itselleni todella avaava ja oikeat kysymykset ja turvallinen, hyväksyvä ja rakkaudellinen läsnäolo ja Riikan luoma tila loi hienot puitteet muutokselle ja eri osa-alueiden eheytymiselle sekä itseoivalluksille. Valmennus laittoikin oman elämäni muutokseen ja ne asiat mitä ääneen uskalsin sanoa kaipaavaani elämääni, ovat nyt sinne tulleet valmennuksen päätyttyä ja elämä on runsaampaa ja onnellisempaa kuin ennen valmennusta. Täydestä sydämestä voin suositella. Riikan hoivaava ja hyväksyvä läsnäolo on myös hyvin eheyttävää jo itsessään. Kaunis kiitos!

-Zion-

Kiitos valmennuksesta! Tämä valmennus oli mielenkiintoinen ja minulle tarpeellinen ja hyödyllinen, olen kiitollinen että sain osallistua! Työskentelytapasi sopi minulle erinomaisesti. Olit joustava ja mukauduit hienosti kaaottiseen elämäntilanteeseeni. Käsittelimme neljän tapaamisemme aikana monia elämäni ongelmakohtia. Sait kylvettyä mieleeni runsaasti erilaisia ajatuksensiemeniä,jotka toivon mukaan lähtevät itämään ja auttavat minua löytämään enemmän itseäni tyydyttävän tavan elää.

-Valmennusasiakas

Riikan lempeä energiahoito alkoi rauhallisilla valmisteluilla ja oli turvallinen olo rauhoittua kuuntelemaan Riikan ääntä. En osaa kuvailla miten hoidon aikana tunsin sekä suunnatonta lämpöä, hoivaa, että kylmiä väreitä selässä niin että tuntui kaiken tukkeutuneen energian lapioitavan pois kropastani. Tämä oli kyllä ennen kaikkea henkinen ja voimauttava sekä liikuttava kokemus enkä meinannut malttaa olla keskeyttämättä Riikkaa kun tuli niin hienoja ajatuksia kesken hoidon! Keskityin kuitenkin hengittelyllä ja yllätyksekseni olen ollut koko illan sen jälkeen täynnä energiaa! Kanssaihmisenikin huomasivat sen. Kiitos ihanasta hoidosta, tulen varmasti uudelleen!!!

-Henriikka